Operatiivinen toiminta 29.5.2017
Facebook (90)

Haussa Suomen paras palomies

TV-sarjan kuvauksiin leirille valitaan hakijoiden joukosta 10 palomiestä tai naista.

TV-sarjan kuvauksiin leirille valitaan hakijoiden joukosta 10 palomiestä tai naista.

Tv-tuotantoyhtiö ITV Studios Finland etsii yhteistyössä Helsingin Pelastusliiton (HELPE) ja Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) kanssa Suomen parasta palomiestä.

Kilpailu toteutetaan elo-syyskuun vaihteessa kaksi viikkoa kestävällä leirillä, joka kuvataan ja esitetään MTV3 kanavilla keväällä 2018. Hakija voi olla mies tai nainen joka on valmistunut pelastusalalta ja toimii pelastustoimen tehtävissä. Ikärajaa ei ole.

Leirillä suoritetaan päivittäin useita fyysisesti ja henkisesti vaativia tehtäviä, joiden perusteella osallistujia karsitaan, kunnes voittaja selviää.

TV-sarjan kuvauksiin leirille valitaan hakijoiden joukosta 10 palomiestä tai naista, sekä kahdesta neljään osallistujaa varalle.

Toivomme useita ja erilaisia hakijoita jokaiselta pelastusasemalta ja nopeaa hakemusten lähettämistä. Hakemuksen voi täyttää täällä.

Haku ohjelmaan päättyy 16.06.2017, haastattelut toteutetaan viikoilla 25 ja 26 ja kaikille hakijoille ilmoitamme tuloksista viikolla 27.

Lisätietoja ohjelmasta tuottaja Maria Aaltoselta maria.aaltonen@itv.com

Maria Aaltosen ohella lisätietoa formaatista antaa HELPE:n toiminnanjohtaja Olli-Veikko Kurvinen, olli-veikko.kurvinen@helpe.fi tai GSM +358 50 524 6200.

Lähde: ITV Studios Finland, HELPE ja SPEK

Kuva: Teemu Heikkilä