työvuoro 20.4.2014

Vapaavuorohälytys

Taas on lomat lusittu. -Mitä teit lomalla?

No joo… Loma alkoi flunssan kourissa. Selvisin siitä kuitenkin mielestäni aika helpolla. Pari päivää räkä valui ja nokka oli tukossa ja ei sen kummempaa. Loppuloma menikin sitten kun nuorimmainen oli vesirokon kourissa. Kuumeilua, kutinaa ja valvottuja öitä. Joten eipä tullut paljoa lomalla ylimääräisiä puuhailtua. 🙂 
Sain aloitettua kuitenkin valmistautumisen tulevaan pelastusopiston pääsykokeeseen. Nenä kiinni kirjassa olen päntännyt johtamisensaloja ja palofysiikan palauttaminen mieleen on alkanut…Mitä on? Vaahtoluku, letkukitka, pumppupaine, Bleve etc..
Uudet lenkkaritkin odottavat kenkätelineessä kovaa treenausta tulevaan juoksutestiin. Viimekertaisesta juoksusta on vierähtänyt vaatimattomasti vajaa 12 vuotta. Aika juoksee, minä en. 🙂
Nyt on pakko aloittaa lenkkeily, että pääsen testin kunnialla läpi. Punttitreeni pois ja aerobista jumppaa tilalle. Pyöräilyä ja juoksua, pari kiloa painoa pois ja -no problem.

Lomalta paluu alkoi vapaavuoro hälytyksellä. Keskellä yötä heräsin puhelimen piippaukseen. -Rakennuspalo, vapaavuorohälytys. Hetken aikaa sängynpohjalla mietittyä, päätin kuitenkin vastata kutsuun ja lähteä töihin. Katso kypäräkamerani tuotokset alla olevasta linkistä.

Jaa artikkeli

Lue lisää