ajatuksia 7.4.2015

Always Lucky

Vuosi opintovapaalla on ollut erittäin hyvä irtiotto normaalista arjesta ja työnteosta. Pari kuukautta vielä opintoja jäljellä sitten se on siinä. Aika on mennyt täällä Kuopiossa älyttömän nopeasti. Vuosi taaksepäin ajateltuna on kuin eilinen. Ja eteenpäin ajateltuna vuosi tuntuu kaukaiselta määreeltä. Totuus on nyt kuitenkin se, että opiskelut esimieheksi alkavat olemaan loppusuoralla.

Fyysiset testit ovat vihdoinkin takana päin. Edelleenkin tuo herra Cooper sai kaiken kunnioitukseni keksimällään juoksutestillä. En muista milloin viimeksi minulla olisi ollut yhtä huono olo jonkin liikuntasuorituksen jälkeen…tai muistanpas, se oli AP-kurssin pääsykokeissa. 🙂 Vaan eipä mittään, juoksut on juostu ja puntit on nostettu.

On kutkuttavaa kun koulu loppuu ja saan himoitut esimiehenkupongit vihdoin taskuuni. Huomaan toistuvasti haaveilevani jo tulevasta kesästä opintojen jälkeen. Haaveilun lomassa ajatuksiini hiipii kuitenkin jonkinlainen kaipuun tunne… Olen varma, että jo ensi syksynä haikailen aikaani Kuopiossa. Meillä on ollut täällä todella hyvä ja hauska porukka Ap-kurssilla.

Mistä alipäällystökurssi 38 on tehty?

Ap38 on tehty;

Vankasta ammattitaidosta, periksi antamattomuudesta, arvokkaasta kokemuksesta, hersyvästä naurusta, veljellisestä vittuilusta, lämpimästä myötätunnosta, reilusta toveruudesta, rehdistä kilpailusta, tiukoista mielipiteistä, hiljaisesta kunnioituksesta, välittömästä auttamisesta ja jatkuvasta paskan hajusta. Always Lucky
 

Kuvassa Firefighter Companylta lahjaksi saatu Always Lucky-huppari. Firefighter Company on onnistunut mielestäni erittäin hyvin suunnitellessaan tyylikkään palomieshenkisen hupparin. Hupparissa on paljon yksityiskohtia ja mikä parasta materiaalina on käytetty paksua laadukasta kangasta joka istuu hyvin päälle. Oman hupparisi saat tilattua Firefighterin nettikaupasta. 49euron hintaan! + kaupan päälle STADIN BRANKKARIT 2015 seinäkalenteri


Jaa artikkeli

Lue lisää