Pelastajakurssi 65 3.7.2011

Kesä 2011

On kulunut miltei vuosi siitä, kun viimeksi nostin kynän käteeni. Olisi mielestäni mukavaa jos tämä sivusto ei nyt aivan unholaan vaipuisi. Ihminen tykkää puuhastella kaikenlaista ja itselläni on ollut jo pitkään intoa päivittää sivustoa, mutta aihepiiri on ollut hieman hakusessa.

Hieman asiaa pohdittuani, otin yhteyttä työnantajaani ja tiedustelin heidän kantaansa siitä, jos tekisin jutun Tampereen keskuspaloaseman arjesta kesältä 2011. Tiedä sitten onko aihepiiri hyvä, mutta kesä on mukavaa aikaa ja uskoisin mahdollisen jutun tuovan aseman arjen lähemmäksi lukijaa. Vastaanotto niin työnantajan kuin työkavereidenkin puolelta on ollut positiivinen, joten katsotaan jos saisin jotain paperille.

Juttua varten ostin HD-kuvaa tallentavan kypäräkameran, jonka nimensä mukaisesti saa kypärään kiinni. Ostin myöskin erilaisia kiinnikkeitä, joilla kameran saa kiinni mihin tahansa. Materiaalia kuvaan paljon ja mahdollinen julkaisu tapahtuisi alustavasti syksyllä. Tämä nyt on tällaista rentoa puuhastelua, jonka jälkeen katson saanko jotain aikaiseksi.

En voi luvata mitään, mutta yritetään. On kuitenkin asioita, joita en tee väkisin. Tämä on yksi niistä.

Hyvää ja turvallista kesää.

-J

Jaa artikkeli

Lue lisää