Yleinen 9.1.2015

Lunta riittää!

Vuosi alkoi mukavasti ja samalla alkoi talventulokin! Lunta on kyllä tullut ihan reilusti että saa kyllä lumentyöntelyä ihan työksi asti tehdä. Saisi kyllä loppua jo. Mutta kun säätiedot vaan lupailee ihan jotain muuta. Lisää, lisää vaan, noo onpahan ainakin lumimiehet tyytyväisiä kun on mitä aurata, viime talvi taisikin olla sen suhteen huonompi talvi.
Tänäänkin on käyty jo kahteen otteeseen raivaamassa puita tienpäältä ja talon päältä ja kun kattoo puita tuolla kulkiessaan niin tuskin jää edes tähän. Lumi painaa puita nurin koko ajan. Vuosi lähti käyntiin keikkojen osalta mukavasti, saa nähdä kauanko sitä riittää.

Pitänee alkaa suunnitella mönkijään telojen laittoa alle kun ei taida kohta enää pyörillä päästä metsässä. Vielä ei oltu kiirehditty niiden kanssa kun oli tuota lunta vähänlaisesti.

Hyviä hiihtokelejä ja mäenlaskukelejä, pitäkee hauskaa ja nauttikaa lumesta! 🙂

Jaa artikkeli

Lue lisää