3.8.2016

Paloasema ja miehistöauto!

Viimeinkin on nytkähtänyt liikkeelle uuden paloaseman kohtalo! Vanha paloasemahan oli todettu korjauskelvottomaksi sisäilma- ja homeongelman takia. Toimistotilat ovat jo evakossa lukiolla ja hallissa saadaan oleskella sen minkä siellä tarvii kalustonhuollossa yms. asioissa.

Tänään oli paikallisessa lehdessä juttua että tarjouskilpailu on päättynyt koskien uuden rakentamista/ vanhan korjaamista. Kunnan rakennusinsinööri on kuitenkin sitä mieltä että entistä ei ole kannattavaa enää korjata. Uudelle paloasemalle olisi paikkakin jo valmiiksi katsottu ja suunniteltu.
Toivotaan parasta että se toteutuisi ja saataisiin uudet puhtaat tilat ja hyvällä sijainnilla. Uusi asema voisi tuoda lisää kiinnostusta palokuntatoimintaa kohtaan, mikä auttaisi siten meidän vähenevää resurssipulaa. Saas nähdä, sitä odotellessa!

Ei niin huonoa ettei jotakin hyvääkin! Nimittäin nyt saatiin se kauan kaivattu ”uusi” miehistöauto!
Auto on käytetty ja ollut Varkaudessa johtoautona ja on edelleen siinä kuosissa. Sisustusta ei ole lähdetty muuttamaan miehistön kuljetukseen sopivaksi, riittää tällä hetkellä että siinä on penkit 4 henkilölle. Se mikä siinä on parasta on se että se kulkee paremmin kuin entinen, sillä voi siis ajaa hälytysajoa. 🙂 Hetken jo mietittiin että pitääkö lähteä hakemaan uusi miehistöauto täältä: http://www.iltalehti.fi/autot/2016071921931660_au.shtml 🙂

                                                             Tässäpä se on PS 467!

Jaa artikkeli

Lue lisää