21.11.2016

Päivä Paloasemalla!

Taasen olisi se aika vuodesta kun suurin osa paloasemista ympäri suomen avaavat ovensa yleisölle! Päivä paloasemalla on ollut erittäin suosittu tapahtuma, jossa pääsee tutustumaan niin itse paloasemaan kuin siellä tapahtuvaan työhön. Siellä pääsee kokeilemaan palomiesten kamppeita ja välineitä millä niitä töitä tehdään.
Asemille on järjestetty myös erilaisia rasteja, missä voi kokeilla omaa paloturvallisuuden tietämystä ja taitoja. Lapsille on myös tekemistä, voi kokeilla sammuttamista sankoruiskulla, kokeilla palomiesten- ja palokuntanuorten varusteita sekä piirtää vaikka paloautoja.

Myös nuohoojat ovat lupautuneet olemaan paikanpäällä kertoilemassa nuohouksen maailmasta ja mitä kaikkea siihen ja yleiseen paloturvallisuuteen liittyy.

 Kaikki mukaan viettämään mukavaa päivää paloturvallisuuden ympärillä!

Jaa artikkeli

Lue lisää