Sopimuspalokunnat 11.12.2018

Sami Viholainen on Vuoden sopimuspalokunnan päällikkö

Päällikkönä Sami Viholainen on päättäväinen. Jos palokunnassa jotain halutaan tehdä, se myös tehdään. 

Päällikkönä Sami Viholainen on päättäväinen. Jos palokunnassa jotain halutaan tehdä, se myös tehdään. 

Vuoden Sopimuspalokunnan päälliköksi on valittu Veikkolan VPK:n päällikkö Sami Viholainen.

Sami Viholainen on jo vuosien ajan määrätietoisesti rakentanut ja kehittänyt palokunnan toimintaa yhteistyössä palokunnan hallituksen kanssa, luonut ympärilleen verkostoja ja huolehtinut palokunnan hyvinvoinnista. Esimerkillään hän saa myös muut innostumaan.

Sami on nopea toimissaan ja suora viestinnässään. Hän kohtelee palokunnan jäseniä tasapuolisesti ja oikeudenmukaisesti. Päällikkönä Sami Viholainen on päättäväinen ja se näkyy siinä, että jos palokunnassa jotain halutaan tehdä, se myös tehdään. Veikkolan VPK on aktiivinen palokunta, jolla on vuosittain yli 150 hälytystehtävää.

Vuoden Sopimuspalokunnan päällikkö -tunnustus jaetaan vuosittain sopimuspalokuntatoimintaa edistäneelle henkilölle. Vuoden Sopimuspalokunnan päällikkö -tunnustuksen tarkoituksena on kohottaa sopimuspalokuntien päälliköiden arvostusta, kiittää tunnustuksen saajaa tekemästään työstä sekä kannustaa sopimuspalokuntien päälliköitä kehittämään aktiivisesti sopimuspalokuntien toimintaa. Tunnustuksen myöntämisen perusteena pidetään sopimuspalokunnan toiminnan laaja-alaista kehittämistä ja edistämistä.

Tunnustus jaettiin Suomen Palopäällystöliiton jouluseminaarissa Helsingissä tiistaina.

Teksti: Suomen Palopäällystöliitto

Kuva: Siiri L’Ecuyer, Suomen Palopäällystöliitto

Lue lisää