Tutkimus ja viestintä 23.9.2016

Verkkoluentosarja uudistuksesta alkaa

Palopäällystöliitto järjestää pelastustoimen uudistuksen 13-osaisen verkkoluentosarjan. Ensimmäisessä luennossa maanantaina 26.9. klo 13-14.30 hankejohtaja, neuvotteleva virkamies Taito Vainio kertoo uudistuksesta.

”Verkkoluentoihin voi kirjautua kuuntelijaksi ja keskustelijaksi liiton sivujen kautta olevista linkeistä ja tilaisuudet ovat kaikille avoimia. Tilaisuudet alkavat aina 30-40 minuutin esittelypuheenvuorolla, jossa alustajat kertovat työryhmän toiminnasta, muun muassa toimintasuunnitelman mukaisista tehtävistä, aikataulusta sekä yhteistyöstä muiden uudistusta valmistelevien työryhmien kanssa. Samalla saadaan aikaiseksi keskusteluyhteys kentän kanssa”, koulutusjohtaja Sami Kerman kertoo.

”Verkkoluentosarjassa voi myös esittää kysymyksiä ja kommentteja.Tilaisuudet ovat myös jälkikäteen katsottavissa liiton Youtube-kanavassa.”

”Valmistelutyö on vasta alkanut ja poliittisia päätöksiä uudistukseen liittyen yhä odotetaan. On kuitenkin toivottu, että uudistuksesta viestitään aktiivisesti, joten siksi haluamme järjestää tällaisenkin mahdollisuuden viestintään”, Sami Kerman sanoo.

Lisää tietoa ja ohjeet osallistumisesta löydät täältä.

Lähde: SPPL

Lue lisää