Rekisteriseloste

  1. Rekisterinpitäjä

  Nimi: Palo- ja pelastustieto r.y.
  Osoite: Ratamestarinkatu 11 00520 Helsinki

  Rekisterin ylläpitäjä
  Nimi: Jaicom Oy
  Osoite: Tietotie 2 90460 Oulunsalo

  2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

  Nimi: Esa Aalto
  Puhelinnumero: 050 562 0735
  Sähköposti: esa.aalto@pelastustieto.fi

  3. Rekisterin nimi

  Pelastustieto-lehden tilaajarekisteri

  4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

  Rekisteriä käytetään asiakassuhteen hoitoon, asiakasyhteydenpitoon ja markkinointiin. Rekisterin tietoja käytetään Palo- ja pelastustieto r.y:n omaan suoramarkkinointiin, jollei asiakas ole suoramarkkinointia kieltänyt. Rekisterin nimi- ja osoitetietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, jollei asiakas ole kieltänyt tällaista tietojen luovutusta. Palo- ja pelastustieto r.y. käyttää näitä ja muita asiakassuhteen aikana syntyneitä tietoja tuote- ja palvelutarjonnan suunnitteluun sekä tarjonnan kohdistamiseksi. Tavoitteena on toimia asiakaslähtöisesti ja huomioida myös asiakkaan erilaiset ostokanavaan liittyvät tottumukset.

  5. Rekisterin tietosisältö

  Asiakasrekisteri kustakin rekisteristä.

  1. Asiakkaanyhteystiedotjatilaamisenmahdollistavattiedot:sukunimi,etunimet, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka ja muut asiakaskohtaiset tiedot.
  2. Tiedotasiakkaidentilauksista,toimituksistajapalautuksista.

  6. Säännönmukaiset tietolähteet

  Rekisterin yhteys- ja asiakkuustiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja sen aikana asiakkaan rekisterinpitäjälle tekemistä ilmoituksista. Asiakassuhde syntyy, kun tekee lehtitilauksen.

  7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

  Asiakasrekisteristä voidaan luovuttaa nimi- ja osoitetietoja suoramarkkinointi tarkoituksiin. Rekisteristä luovutettavia tietoja voivat tällöin olla nimi- ja osoitetiedot. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen luovutus. Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.