Marko Toivio 8.5.2015

» Bloggaajaesittelyssä Marko Toivio

Olen 45-vuotias ja asun perheeni kanssa Kokemäellä. Palokuntaan olen sotkeutunut jo vuonna 1982, jolloin olen liittynyt Kokemäen VPK:n nuoriso-osastoon. Tässäkin tapauksessa on käynyt niin, että harrastuksesta on tullut leipätyöni. Tällä hetkellä toimin Huittisten paloasemalla paloesimiehenä ja harrastus täydentää työtäni yhä edelleenkin (ja päinvastoin) ja vie niin sanotusta vapaa-ajasta ison osan. Olen valmistunut rakennusmieheksi 1987 ja alipäällystökurssin suoritin 2010. Sijaisuuksia pelastuslaitoksella on kertynyt useita vuosia ja ehdin olemaan vanhemman opettajan virassa Pelastusopistolla, josta siirryin 2014 nykyiseen virkaani. Tällä hetkellä opiskelen myös työn ohessa TAMK:ssa ammatillisen opettajan kelpoisuutta.

Jaa artikkeli

Lue lisää