ilotulitus 28.12.2014

Reikäpäiden kiima-aika

Reikäpäiden kiima-aika alkaa. Mitä kovempaa pommi paukahtaa, sitä hekumallisempi on reikäpään orgasmi. Mitä kimakammin noitapilli vinkuu, sitä enemmän reikäpää pissaa hunajaa. Ja mitä leveämpi väripläjäys taivaalle syntyy, sitä enemmän fetissi vahvistuu.
Vihellys, pamaus ja väripläjäys – siinä ovat avaimet reikäpään totaaliseen euforiaan.

Silmät kiiluen reikäpää laittaa tulilangan palamaan ja kymmenen sekuntia kestävä akti piirtyy jumalallisena tyydytyksenä verkko- ja tärykalvoille. Kun kiima hellittää hetkeksi, reikäpää analysoi suu kuolassa kuumat ja kosteat kokemuksensa. Sitä ihanuutta ovat hänen elämäänsä tuoneet pamaus, vihellys ja värisuihku.

Reikäpää onkin odottanut vihellyksiä ja pamauksia ja väriä elämäänsä kokonaisen vuoden. Viimeksi tätä autuutta hän sai maistaa tasan vuosi sitten, ja voi pojat kuinka silloin paukkuikaan. Reikäpään koko muu vuosi on ollut harmaa, apea ja mitään sanomaton, nyt hän panee elämänsä risaiseksi oikein koko rahan edestä. Onneksi on rakettipäivä, sen kunniaksi vedetään lärvitkin – ja tietysti ennen ampumista.

Reikäpää saa pomminsa toiselta reikäpäältä. Pommeja myyvät yritysten lisäksi urheiluseurat ja erilaiset yhdistykset, joiden ainoa tavoite on – myydä tietysti mahdollisimman paljon. Rakettivarastot halutaan myydä loppuun ja taata mahdollisimman suuri rahallinen hyöty, jolloin reikäpää on heidän paras asiakkaansa.

Joka vuosi ilotulitteet aiheuttavat vahinkoa. Joka ainoa raketin sytyttämä tulipalo on jonkun reikäpään vika ja joka ainoa ilotulitteen aiheuttama henkilövahinko on jonkun reikäpään vika. Kun vahinko sattuu, kukaan ei ilmoittaudu vahingon aiheuttajaksi – vastuunotto puuttuu kokonaan – on vain reikäpäitä.

Niin kauan kun yhteiskunta katsoo, että kaikkien reikäpäiden on saatava rakettinsa, on ilotulitteiden hintaan lisättävä veron kaltainen pakollinen vakuutusmaksu, jolla katetaan kaikki ilotulitteiden aiheuttamaksi todetut vahingot. On tietysti selvä, että puhjennutta silmää eikä menetetyn kodin tunnelmaa voi saada takaisin vakuutusrahallakaan. Raha ei myöskään korvaa harmia eikä vaivaa, jonka menetykset aiheuttavat. Näitä vahinkoja sattuu joka vuosi, mutta yhteiskunta on sitä mieltä, että reikäpää tarvitsee rakettinsa.

5-4-3-2-1 – Ampu tulee, niin reikäpääkin!

Kiitos, että sain sanoa!

Jaa artikkeli

Lue lisää