Kiitos että sain sanoa 4.6.2015

Isi on rääkkääjä

Isi on rääkkääjä, kun pistää syömään itse tehtyjä pinaattilettuja ja valmiita pakastelohipihvejä sekaisin. Isi on rääkkääjä – sillä käsky syödä edes osa viedään loppuun perinteisen uhkailun ja painostuksen kera.
Rääkkäjä-isi on kuitenkin hyvillään, kun annoksesta painuu lopulta sisään itse tehty osuus. Pinaattiletut menivät alas, eivätkä ne lopulta niin pahoja olleet – puolukkahillolla.

Pelkällä kepillä ruoka tuskin olisi maistunut. Syömiselle oli tarjolla myös porkkana: jälkkäriletut kermavaahdolla. Niitä kun ei saisi, jos ei söisi edes osaa ruoasta. Voi syödä pihvistä tai pinaattiletuista osan tai joko pinaattiletun tai kalapihvin?

– En jaksa, kun ei ole nälkä!
– Jos et jaksa ruokaakaan, niin et sitten varmaan jaksa jälkiruokaakaan!
– Jaksaapas – jälkiruokamaha on erikseen.

Jaa artikkeli

Lue lisää