ajatuksia 25.4.2015

10 kuukautta Kuopiolaisena

Kesä lähenee vääjäämättä ja oleskelu Kuopiossa tulee päätökseen. Täytyy myöntää, että oli hyvä ja oikea ratkaisu muuttaa Savoon opiskelujen ajaksi. Moni asia on vaan paljon helpompaa kun koko perhe on kasassa saman katon alla. Olen kuullut pitkin vuotta kurssikaverien valittavan kokevan jonkinlaista henkistä kuolemaa tuossa Pelastusopiston betonilähiössä. En sano, että kaikki olisi samaa mieltä seinien kaatumisesta päälle. Joku saattaa nauttia täysin rinnoin opiskelijaelämästä Kuopiossa.

Jos joku miettii muuttavansa asumaan Kuopioon opiskelu ajaksi, niin mielipiteeni on, -ehdottomasti kannattaa!
Kaikki palvelut on toiminut loistavasti. Lapsilla ei  ollut minkäänlaista vaikeutta sopeutua uuteen ympäristöönsä ja uusia kavereita löytyi nopeasti. Vaimokin löysi töitä helposti ja on viihtynyt loistavasti uudessa työympäristössään. Eli siis kannattaa todella miettiä minkälaisia ratkaisuja tekee opiskelun suhteen. Kaikki on kuitenkin mahdollista kun laittaa asiat järjestymään.

Opiskelua on enää reilut 10 päivää, eli siis vähiin käy. Tällä viikolla ajelimme harjoitusalueella sovellettuja keikkoja. Päivät kuluivat kuin siivillä 🙂

Firefighter Streetwearista saat toukokuussa -10% alennusta tuotteista naputtelemalla koodin tilauksen yhteydessä: palomiessami1

Jaa artikkeli

Lue lisää