Pelastusopisto 20.5.2015

Opintojen loppu häämöttää

Viimeistä etäviikkoa vietellessä Kuopiossa. Viikko on sujunut mukavasti olen saanut toimia parina päivänä tuntiopettajana Pelastusopistolla. Aikaa on tullut vieteltyä palotalon ”mukavassa” lämmössä pelastaja oppilaita ohjaten ja paimentaen. On ollut hyvä kokemus saada toimia myös tuntiopettajana välillä. Tällä viikolla olen savusukeltanut yhtä paljon kuin viimeisenä 10 vuotena yhteensä pelastuslaitoksella. 🙂 Joten kokemus maikkana olosta on ammatillisesti erittäin arvokasta ja
opettavaa.

savusukellus luotsi

Apina putosi myös hartioiltani kun sain kehityshankkeeni valmiiksi. Tuota kirjallista työtä me kaikki AP-opiskelijat olemme pakertaneet viime syksystä saakka. Ja välillä kirosin työni alimpaan helvettiin ja tuntui ettei siitä voisi selvitä kunnialla läpi. Kehityshanke on vapaa valintainen aihe jostain pelastusalaan liittyvästä asiasta. Työn laajuus on 4 opintopistettä, eli siis jotain 100 tuntia tai ainakin sinnepäin. Minä valitsin aiheekseni korkealla työskentelyn kehittämisen Keski-Suomessa. Tuleeko se kehittymään? -sitä en tiedä. Työni olen saanut joka tapauksessa valmiiksi ja kansitettua. Nyt se tulee todennäköisesti pölyttymään Pelastusopiston kirjastossa seuraavat 100 vuotta.

50 sivua verta, hikeä ja kyyneliä

Ohjaava opettajani sanoi minulle, että kehityshankkeeni on kiitettävää tasoa ja hän ehdottaa arvosanaksi 5. On myönnettävä, että tuntui hyvälle kuulla opettajan mielipide työstäni jota olen valmistanut tosissani 50 sivun verran.

kehityshanke ja minä. (kehityshanke vasemmalla)

Opiskelut kun nyt kerran alkaa olemaan loppusuoralla, niin päätin ostaa itselleni pienen valmistujaislahjan….:)

Yamaha YZ250F

Jaa artikkeli

Lue lisää