Pelastustieto blogi 25.8.2017

Kesäjatkis, osa 12: yhteinen loppuelämä?

Yhdessä tutkittiin British Museum, Big Ben, London Eye, London Bridge, The Tower, Camden Town, vahakabinetti ja tietysti Speakers' Corner.

Yhdessä tutkittiin British Museum, Big Ben, London Eye, London Bridge, The Tower, Camden Town, vahakabinetti ja tietysti Speakers' Corner.

Viikko sujui sukkelasti. Mineallakin oli hetken tauko opinnoista, joten yhdessä tutkittiin British Museum, Big Ben, London Eye, London Bridge, The Tower, Camden Town, vahakabinetti ja tietysti Speakers’ Corner. Siellä Jaren teki mieli huutaa koko maailmalle, kuinka paljon hän rakasti Leenaa. Hän ei ollut vielä uskaltanut sanoa sitä ääneen. Pelastuslaitos ja turvallisuusviestintä tuntui yhtä kaukaiselta kuin hiihtoloma Marsissa.

Paloasemalla saivat kesämiehet ahertaa, puunata kalustoa ja kestää konkareiden kepposia koko kesän. Jaren töitä turvallisuustiimissä ei kesän aikana tehnyt kukaan muu. Pitäisi tuottaa turvallisuusviestinnän koulutuspaketti yläasteikäisille. PowerPointin kanssa Jare tarvitsisi kyllä apua tiimin tytöiltä. Ehkä Leenakin voisi auttaa. Mutta se olisi sen ajan murhe.

Nyt Jare kerrankin elämässään eli tässä ja nyt. Odotukset yhteisestä loppuelämästä Leenan kanssa olivat korkealla. Myös Leena tuli hyvin toimeen Minean kanssa. Yhdessä he kolusivat Harrodsin alusvaateosastonkin. Sinne Jarea ei saanut, vaikka hän pitikin seksikkäistä hepenistä.

Ahdas, mutta toimiva maanalainen vei heidät takaisin Leenan kämpille. Oli sovittu, että tehdään yhdessä hyvä illallinen viinin kera. Ratakiskojen kolistessa Jare mietti, miten kertoisi Leenalle tunteistaan ja mitä sen jälkeen tapahtuisi. Leena oli asunut ulkomailla niin pitkään, että voisi olla vaikeata palata Suomeen. Tämä ilta ratkaisisi kaiken.

Pelastustiedon porukka kirjoittaa vuorotellen kesäistä jatkotarinaa. Viimeinen osa tulossa ensi viikolla!

Lue lisää