Kaupallinen yhteistyö -arkisto 20.12.2021

Kaupallinen yhteistyö: Palovammojen hoidossa jokainen sekunti on tärkeä!

Huomioidaanko palovammariskit työpaikoilla oikein?

Palovammojen riski on suuri erityisesti työpaikoilla, joissa ollaan tekemisissä avotulen, kuumien höyryjen ja nesteiden sekä kuumien pintojen kanssa. Oikeilla tuotteilla ja nopealla ensiavulla voidaan rajoittaa ensimmäisen ja toisen asteen palovamman laajuutta ja myös jatkaa palovamman jäähdytystä kuljetuksen aikana tilanteissa, joissa vettä ei ole saatavilla.

Järkevä ratkaisu palovammojen ensiapuun

Palovamman rajoittamiseksi ja kivun lievittämiseksi ihon jäähdyttäminen on aloitettava välittömästi. Monipuolisesti varustettu Cederroth palovammalaukku sisältää muun muassa tehokkaasti jäähdyttäviä palovammatuotteita ensimmäisen ja toisen asteen palovammojen ensiapuun. Laukussa on mukana myös uudet isommat taitokset, muun muassa kasvomaski, laajempien palovamma-alueiden ensiapuun. Mukaan otettavan laukun ansiosta voit toimia nopeasti riippumatta siitä, missä onnettomuus tapahtuu ja aloittaa jäähdytyksen vaikka vettä ei ole saatavilla.

Tutustu tarkemmin palovammalaukun sisältöön tästä!

Varaudu hyvissä ajoin, ennen kuin onnettomuus tapahtuu

Cederroth ensiaputuotteista löytyy monipuolinen valikoima palovammatuotteita, muun muassa erikokoisia steriilejä Burn Gel -taitoksia sekä palovammageeli, jotka jäähdyttävät nopeasti ja lieventävät tehokkaasti kipua estäen palovamman etenemistä syvemmälle kudoksiin. Selkeiden käyttöohjeiden ansiosta tuotteiden käyttö on helppoa.

Lue lisää: Cederroth palovammatuotteet

Tutustu myös palovammojen hoito-ohjeisiin

Laadukkaiden ja oikein valittujen tuotteiden lisäksi on tärkeää myös osata käyttää niitä oikein. Cederroth palovammatuotteiden pakkauksissa on selkeät kuvalliset käyttöohjeet ja palovammalaukusta löytyy erillinen ohjeistus. Palovammojen hoito-ohjeisiin voit tutustua täällä: Ensiapua palovammoihin, askel askeleelta-opas

Koko valikoimamme ja lisätietoja: www.cederroth.com/fi

Ensiapua kaikille. Kaikkialla.

Lue lisää