Pelastustoimi 31.8.2021

Messut ja Palopäällystöpäivät siirtyvät lokakuulta ensi vuoden puolelle

Tampereella messuiltiin vuonna 2018.

Tampereella messuiltiin vuonna 2018.

Messutapahtumien järjestäminen siirtyy edelleen. Lokakuun alussa piti Helsingin Messukeskuksessa järjestää suuri turvallisuusalan messukokonaisuus, mutta nyt tapahtumaa siirretään pidettäväksi tammikuussa. Turvallisuus 2022-messujen ajankohdasta päätetään lähiaikoina. Samaan aikaan piti järjestää myös Palopäällystöpäivät, mutta ne siirretään pidettäväksi ensi keväänä Helsingissä Triplassa.

Tapahtumakokonaisuus oli määrä järjestää Messukeskuksessa 6.–7.10.2021. FinnSec-, Kiinteistö- ja AVITA AudioVisual EXPO -messujen uusi ajankohta on 12.– 13.1.2022. Syynä siirtoon ovat vaikeasti ennakoitavat, Etelä-Suomen aluehallintoviranomaisen Uuttamaata koskevat määräykset.   

Messukeskus kertoo tiedotteessaan, että messuille osallistuminen on pitkäjänteistä työtä ja yrityksille suuri panostus sekä rahallisesti että työmäärältään. Tapahtumakokonaisuuden toimeksiantajat uskovat kohtaamisiin ja verkostoitumiseen ja pitävät messutapahtumia erittäin tärkeinä. Messuihin on enää viisi viikkoa, mutta varmaa lupaa tapahtumien järjestämiseen ei viranomaisilta ole edelleenkään saatu. Aikaraja tuli nyt vastaan. Messuosallistumisen kustannukset alkavat realisoitua, ja markkinointi pitäisi aloittaa viimeistään nyt.  Epävarmuus pakotti siirtämään tapahtumakokonaisuuden eteenpäin.

Lähde: Messukeskus

Kuva: Esa Aalto

Lue lisää