Pelastustoiminta 14.12.2014

Saku kahmi eniten ääniä

Saku on paras!

Saku on paras!

”Vuoden Vapaaehtoinen -äänestys on todella hieno hatunnosto kaikille vapaaehtoistoimijoille, joita Suomessa on paljon. Monet toimijat ovat näkymättömiä hahmoja, jotka tekevät täysin pyyteetöntä työtä”, sanoo Saku Rouvali, joka sai eniten ääniä ja palkittiin kunniamaininnalla valtakunnallisessa vuoden vapaaehtoinen -valinnassa. Sakun mielestä vapaaehtoistyö on yksi tärkeimmistä asioista maassamme, sillä ilman vapaaehtoisia olisi moni asia todella hankala järjestää ja toteuttaa.
”Kaikki vapaaehtoinen nuorisotoiminta on todella tärkeätä. Yksikin nuori pois ”kadulta pahanteosta” on hyvä saavutus. Tähän pitää kaikkia vapaaehtoisia kannustaa, sillä nuorissa on tämän maan tulevaisuus. Mitä aikaisemmassa vaiheessa saadaan nuorille annettua tietoa vapaaehtoisharrastuksista sen parempi. Jokaista vapaaehtoista tarvitaan, oli sitten kyseessä nuori tai aikuinen. Kaikki vapaaehtoistyötä tekevät ovat tärkeitä ja meitä kaikkia tarvitaan. Vapaaehtoisuus on meidän kaikkien asia!”
”Omassa elämässäni palokuntatoiminta vie ison osan ja on tullut elämäntavaksi vuosien varrella sekä myös perheenjäsenten harrastukseksi.”
Pelastustieto onnittelee tarmokasta avustajaansa hienosta tunnustuksesta.
Valtakunnallisen Vuoden vapaaehtoinen -palkinnon sai tamperelainen Matti Itkonen. Hänet palkittiin vapaaehtoistoiminnan Volunteer-messuilla Helsingissä, jossa Sakulle jaettiin kunniamaininta sekä palkinto äänestyksen ykkössijasta. Vuoden vapaaehtoinen valittiin nyt toisen kerran.

Jaa artikkeli

Lue lisää