Sopimuspalokunnat 28.8.2015

VPK:t saivat lahjaksi 105 palokypärää

Palokypäräksi valikoitui Gallet F1 XF, jota käytetään laajasti ympäri maailmaa.

Palokypäräksi valikoitui Gallet F1 XF, jota käytetään laajasti ympäri maailmaa.

Vakuutusyhtiö LähiTapiola Lännen lahjoitti 130-vuotispäivänsä kunniaksi alueellaan toimiville 35 vapaaehtoiselle palokunnalle kullekin kolme uutta palokypärää. Lahjoituksen arvo on noin tuhat euroa VPK:ta kohden.

”Lännen alueella paikalliset vapaaehtoiset palokunnat ja niiden aktiiviset toimijat ovat merkittävässä roolissa alueen turvallisuus- ja pelastustyössä. He tekevät erittäin arvokasta ja pyyteetöntä työtä asiakkaidemme hengen ja omaisuuden turvaamisessa sekä pelastamisessa vahinkojen satuttua. Haluamme juhlavuoden kunniaksi tehdä myös konkreettista hyvää toimialueemme turvallisuustyön edistämiseksi”, sanoi LähiTapiola Lännen toimitusjohtaja Jussi Seppälä 27. elokuuta järjestetyssä luovutustilaisuudessa.

LähiTapiola Lännessä mietittiin eri vaihtoehtoja juhlavuoden tukemisen kohteeksi. Nopeasti kohteeksi valikoituivat paikalliset vapaaehtoiset palokunnat. Vaikka palokuntien tilanteet eri paikkakunnilla vaihtelevat, kaikissa tarvitaan palomiesten tärkeätä suojavälinettä eli palokypärää, joka pitää uusia säännöllisin väliajoin. Palokypäräksi valikoitui Gallet F1 XF, jota käytetään laajasti ympäri maailmaa. Kypärän valmistajalla on kokemusta alalta sadan vuoden ajalta. Laatu ja pitkä kokemus ovat turvallisuusalalla erittäin tärkeitä.

”Paikallisten yhteisöjen tukeminen ja Satakunnan ja Vakka-Suomen säilyminen elinvoimaisena on meille ensiarvoisen tärkeätä. Paikallisena yhtiönä sitoudumme alueen kehittämiseen ja olemme aidosti osa paikallista elinkeinoelämää, emme vain valtakunnallisen yhtiön myyntikonttori. Vaikuttavuutemme alueella on palkkoina, ostopalveluina, korvauksina ja veroina vuositasolla 25 miljoonan euron luokkaa. Tuemme paikallisesti kulttuuria, yleishyödyllisiä yhdistyksiä sekä urheiluseuroja erityisesti lasten ja nuorten osalta”, Seppälä toteaa.

kypärät2
LähiTapiola Lännen lahjoitti alueellaan toimiville 35 vapaaehtoiselle palokunnalle kullekin kolme uutta palokypärää.

Teksti ja kuvat: Elina Hyypöläinen, LähiTapiola-ryhmä

Lue lisää