Valtionhallinto 29.1.2016

Kehittämishanke sai vetäjiä

Pelastustoimen kehittämishankkeeseen sisäministeriön pelastusosastolle on nimitetty kolme asiantuntijaa. Neljäs eli ICT-erityisasiantuntija valitaan haastattelujen jälkeen lähiviikkoina.

Johtavaksi asiantuntijaksi on nimitetty diplomi-insinööri, insinööri AMK (palopäällystön koulutusohjelma) Jussi Rahikainen ajalle 1.2.2016 – 31.12.2018. Tehtäviin kuuluvat pelastustoimen kehittäminen sekä yhteistoiminta pelastustoiminnassa ja poikkeusoloissa.

Rahikainen toimi viimeksi pelastustoimen kehittämispäällikkönä Suomen Kuntaliitossa ja riskienhallintapäällikkönä Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksessa.

Tradenomi (YAMK) Hanna-Mari Talka on nimitetty erityisasiantuntijaksi ajalle 22.2.2016 – 31.12.2018. Tehtäviin kuuluvat talous- ja palvelusuhdeasiat ja hallinnon kehittäminen.

Talka on toiminut viimeksi Järvenpään kaupungin konsernipalveluiden talouspäällikön tehtävissä ja sitä ennen muun muassa Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen hallinto- ja talouspäällikkönä.

Hallintotieteiden maisteri Jussi Korhonen on nimitetty erityisasiantuntijaksi ajalle 1.3.2016 – 31.12.2018. Tehtäviin kuuluvat pelastustoimen kehittäminen sekä yhteistoiminta pelastustoiminnassa ja poikkeusoloissa.

Korhonen toimii nykyään yksikön päällikkönä ja yliopettajana Pelastusopiston varautumiskoulutusyksikössä.

Lue lisää