Kalusto 20.12.2021

Peltaco Oy:n paloturvallisuuden huoltotoiminnot siirtyvät osaksi Prestoa

Preston toimitusjohtaja Jari Kortelainen (vas.) ja Peltacon toimitusjohtaja Jussi Eskelinen.

Preston toimitusjohtaja Jari Kortelainen (vas.) ja Peltacon toimitusjohtaja Jussi Eskelinen.

Presto Paloturvallisuus Oy on ostanut liiketoimintakaupalla Kuopiossa toimivan Peltaco Oy:n huoltotoiminnot. Tämän liiketoimintakaupan myötä Presto vahvistaa entisestään asemaansa pohjoismaissa ja Suomen markkinoilla. Peltacon paloturvallisuuden huoltotoiminnot sekä huoltohenkilöstö siirtyvät osaksi Presto-konsernia 20.12.21 alkaen.

”Toiminta-ajatuksenamme on tarjota paloturvallisuuden huoltopalveluita lähellä asiakkaitamme, jotta kukaan ei loukkaantuisi tai mikään ei vaurioituisi tulipalon seurauksena. Liiketoimintakaupan myötä voimme tarjota turvallisuusosaamistamme sekä palveluitamme uudella maantieteellisellä alueella”, kertoo toimitusjohtaja Jari Kortelainen Presto Paloturvallisuudesta.

Kaikki Peltacon nykyiset paloturva-asentajat siirtyvät Presto Paloturvallisuus Oy:hyn.

”Ammattitaitoinen ja alueen asiakkaille tuttu henkilöstö jatkaa palveluksessamme vanhoina työntekijöinä. Huoltotoiminnoista vastaa huoltopäällikkö Markus Korhonen”, Kortelainen jatkaa.

Peltaco on toiminut Itä-Suomen alueella vuodesta 1986 ja on oman alueensa johtava paloturvallisuuden huoltopalveluita tarjoava yritys. Jatkossa Peltaco keskittyy turvallisuustuotteiden ja -koulutusten myyntiin. Lähialueen asiakkaita palvellaan Kuopion myymälässä ja verkkokaupasta tuotteita ja palvelua voi tilata kaikkialle Suomeen.

”Odotan innolla yhteistyötä Presto Paloturvallisuuden kanssa. Presto on aidosti valtakunnallinen paloturvallisuuden toimija ja tätä kautta huoltoasiakkaamme saavat entistä laajemmat palvelut uuden omistajan ohjauksessa. Lisäksi voimme tarjota entistä laadukkaammat tuotekokonaisuudet myymälästämme”, Peltacon toimitusjohtaja Jussi Eskelinen kertoo.

Lähde ja kuva: Presto Paloturvallisuus Oy

Lue lisää