Kalusto 25.2.2020

Sammu-Kaluste Oy on Peltaco Oy:n uusi omistaja

Pekka Suomi (vas.), Tarja Vartiainen ja Pekka Rissanen myivät Peltaco Oy:n liiketoiminnan Sammu-Kaluste Oy:lle.

Pekka Suomi (vas.), Tarja Vartiainen ja Pekka Rissanen myivät Peltaco Oy:n liiketoiminnan Sammu-Kaluste Oy:lle.

Kuopiossa toimiva palo- ja työturvallisuusalan yritys Peltaco Oy on myynyt koko liiketoimintansa Sammu-Kaluste Oy:lle. Kaupan yhteydessä Peltaco Oy:n työntekijät ovat siirtyneet vanhoina työntekijöinä Sammu-Kaluste Oy:n palvelukseen 25.2.2020 alkaen. Samassa yhteydessä Sammu-Kaluste Oy:n toimitusjohtaja Jussi Eskelinen ottaa liiketoiminnan vetovastuun.

Liiketoimintakauppa ei aiheuta muutoksia palveluntuotantoon.

Peltaco Oy:n pääosakkaiden toimitusjohtaja Pekka Suomen, myyntijohtaja Pekka Rissasen ja hallituksen puheenjohtaja Tarja Vartiaisen mukaan liiketoimintakaupan ajankohta on oikea, koska Pekat ovat siirtymässä eläkkeelle ja Tarja on perustamassa business coaching yritystä.

”Toteutunut liiketoimintakauppa mahdollistaa entistä kattavamman ja laadukkaamman turvallisuustuotteiden ja –palvelujen tarjonnan”, Pekka Suomi sanoo.

”Erityisen hienoa on, että liiketoiminnan jatkajaksi löytyi paikallinen toimija, jolla on paitsi paljon annettavaa perinteiselle paloturvallisuusosaamiselle ja koulutusten tarjontaan, myös vahva osaaminen muun muassa teollisuuden paloturvallisuudesta.”

Peltaco Oy on 1986 perustettu palo- ja työturvallisuuden asiantuntijatalo. Yrityksen liikevaihto on noin kaksi miljoonaa euroa ja se työllistää 14 henkilöä.

Sammu-Kaluste Oy on 40 vuotta toiminut työ- ja paloturvallisuusalan yritys.

Teksti: Esa Aalto
Kuva: Kimmo Kaisto

Lue lisää