Kalusto 26.7.2019

Suomen palokalustoliikkeille ja järjestöille yhteinen osasto Interschutz-messuille 2020

Interschutz-messut järjestetään seuraavan kerran kesällä 2022.

Interschutz-messut järjestetään seuraavan kerran kesällä 2022.

Suomalaiset palokalustoliikkeet ja alan järjestöt esiintyvät isolla yhteisosastolla
kesäkuussa 2020 järjestettävillä Interschutz-messuilla Saksassa.

”Olemme koonneet ryhmän Suomen Palokalustoliikkeiden Yhdistys SPLY:n jäsenyrityksistä,  jot­ka jo ovat maailmalla tai ovat kiinnostuneita laajentamaan liiketoimintaansa ulkomaille kotimaan kaupan lisäksi. Toiminnan messuilla pitää olla riittävän näyttävää, jotta erotumme. Yksittäiset yritykset pienissä, omissa poteroissaan ympäri messualuetta eivät näy isojen rinnalla”, SPLY:n puheenjohtaja Timo Kangasniemi kertoo.

Hänen mukaansa paviljonkiin on tulossa tällä hetkellä kymmenkunta yritystä. Näyttelytilaa on yli 400 neliömetriä. Hyödyttää myös kotimarkkinoilla toimivia, että suomalaiset näkyvät ja kuuluvat ulkomailla.

Kangasniemi sanoo, että SPLY palvelee tällä tavoin kaikkia jäseniään. Kaikille jäsenyrityksille tarjotaan yhdistyksen messumatkaa ja yhdistys osallistuu kustannuksiin. Messuille yhteisosastolla osallistuvat yritykset maksavat luonnollisesti näyttelynsä kustannukset itse.

”Koko Suomen etu on siinä, että yritämme kasvattaa osaamistamme ja tulojamme ulkomailla. Sehän on todistetusti parasta ja kansantalouttamme kasvattavaa toimintaa.”

Vielä mahtuu mukaan

Tällä hetkellä yhteisosastolle ovat ilmoittautuneet Juha Snell Oy, Lamor Corporation Oy, Veikko Nummela Oy, Rauplan Oy, Sarco Oy, TR-Vesitykit Oy, Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö SPEK, Suomen Palopäällystöliitto SPPL, Hygio Oy ja Thinger Solutions Oy. 

Näyttelytilan myyntiä koordinoinut Leo Potkonen sanoo, että mukaan mahtuu vielä yhdestä kahteen yritystä.

Pelastustieto seuraa yhteisosaston edistymistä tulevissa numeroissaan. 

Teksti: Kimmo Kaisto

Kuva: Kaisu Puranen

Lue lisää