Kalusto 11.9.2019

Virolainen perheyritys osti Tamrex Oy:n – toiminta jatkuu ennallaan

Tamrex Oy:lla on Suomessa neljä toimipistettä, joista yksi on Tampereen Lielahdella. Virossa on 31 toimipistettä.

Tamrex Oy:lla on Suomessa neljä toimipistettä, joista yksi on Tampereen Lielahdella. Virossa on 31 toimipistettä.

Tamrex Oy siirtyi virolaiselle perheyritykselle. Yrityksen pitkäaikaiset omistajat Anne Martiskainen, Tomas Ray ja Henry Ray ovat myyneet kaikki yrityksen osakkeet Tamrex Ohutuse Oü:lle, jonka Tamrex Oy on omistanut yhdessä veljesten Harry ja Raul Volken sekä heidän sisarensa miehen Tambet Tammin kanssa.

Kauppa ei vaikuta Tamrexin liiketoimintaan. Kaikki työsuhteet ja toimipisteet jatkavat ennallaan lukuun ottamatta Henry Rayta, joka jäi jo pois yhtiön toiminnasta. Anne Martiskainen ja Tomas Ray jatkavat enintään vuoden loppuun asti Tamrexissa ja ovat mukana varmistamassa mahdollisimman sujuvaa siirtymää seuraajille ja koko yrityksen toiminnalle. Tamrex Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Kirsi Oldèn, joka on ollut Tamrexin palveluksessa jo kahdeksan vuoden ajan työsuojainpuolen tuotepäällikkönä.

Tamrex Ohutuse Oü on perustettu vuonna 1999. Yrityksen liikevaihto on tällä hetkellä 15 miljoonaa euroa. Se on lähes kaksinkertainen verrattuna Tamrex Oy:n, jonka liikevaihto oli viime vuonna kahdeksan miljoonaa euroa.

Tamrex työllistää Suomessa 31 työntekijää ja Baltiassa 99 työntekijää. Yrityksen toimialaan kuuluvat palo- ja työturvallisuustuotteet ja palvelut.

Teksti: Esa Aalto

Kuva: Tamrex Oy

Lue lisää