Operatiivinen toiminta 15.9.2015

Kova vauhti vei ojaan – viisi loukkaantui

Maasturi lensi kovassa vauhdissa ulos tieltä.

Maasturi lensi kovassa vauhdissa ulos tieltä.

Viisi nuorta aikuista loukkaantui citymaasturin ulosajossa Jyväskylässä maanantain ja tiistain välisenä yönä. Keski-Suomen pelastuslaitos sai hälytyksen Nelostielle, Matinmäen kohdalle, vartin yli yksi.

Onnettomuuspaikalla ilmeni, että naisen kuljettama maasturi oli ajautunut ojaan ja kulkenut siellä noin 40 metriä. Sen jälkeen auto oli osunut tieopasteen rautaputkeen ja edelleen puuhun pyörähtäen katolleen ojaan. Auto romuttui törmäyksen seurauksena korjauskelvottomaksi.

Pelastuslaitoksen mukaan loukkaantuneiden vammat eivät olleet ensimmäisten arvioiden mukaan vakavia. Turma-autossa olleet kolme naista ja kaksi miestä kuljetettiin kuitenkin ambulansseilla sairaalaan tarkastettavaksi.

Nuoret olivat olleet matkalla Jyväskylästä pohjoisen suuntaan ja auto oli suistunut jostain syystä kulkusuunnassaan oikealle ojaan.

Auto romuttui pahoin ulosajossa, jossa viisi nuorta loukkaantui.
Auto romuttui pahoin ulosajossa, jossa viisi nuorta loukkaantui.

Päivystävän palomestari Pentti Partanen arvioi, että maasturin vauhti on ollut ennen turmaa varsin kova. Onnettomuuspaikan raivaus aiheutti liikennehaittaa reilun tunnin ajan. Poliisi selvittää onnettomuuden syytä.

 

 

Teksti: Mika Rinne

Kuvat: Keski-Suomen pelastuslaitos

Lue lisää