Pelastustoiminta 16.3.2020

Pelastusopiston koulutustoiminta keskeytetty keskiviikkoon saakka

Pelastusopiston rehtorin tehtävää hoitaa sijainen nyt ensi vuoden maaliskuun loppuun asti.

Pelastusopiston rehtorin tehtävää hoitaa sijainen nyt ensi vuoden maaliskuun loppuun asti.

Koronavirusepidemiasta johtuen Pelastusopiston koulutustoiminta on keskeytetty tämän ja huomisen päivän ajaksi. Koulutus järjestellään räätälöidysti kursseittain. Järjestelyistä tiedotetaan huomenna tiistaina puoleen päivään mennessä.

Muut kuin tutkintokoulutuksen osalta maalis-toukokuussa järjestettäväksi suunnitellut koulutukset, jotka vaativat tulemista Pelastusopistolle, siirretään tai perutaan. Tilaisuudet järjestetään mahdollisuuksien mukaan etäopetuksena.

Tapahtumat, seminaarit ja muut tilaisuudet järjestetään vain mahdollisien etäyhteyksien avulla.

Pelastajaopiskelijoiden harjoittelut keskeytetään. Tällä viikolla opiskelijat eivät lähde suunniteltuihin harjoittelupaikkoihin.

Pelastusopisto priorisoi toiminnassaan tutkintokoulutuksen ja sen tarvitsemat puitteet tärkeimmäksi. Lisäksi toiminnassa painopiste on valmistuvissa ryhmissä.

Matkustaminen ja vierailut erittäin rajoitettuja

Viime viikon perjantaista lähtien kaikki työhön ja opintoihin liittyvät matkat ulkomaille ovat kiellettyjä ja myös vapaa-ajan matkustusta suositellaan välttämään.

Virkamatkoja rajoitetaan ja niitä tehdään vain erittäin painavista syistä. Tapaamiset järjestetään ensisijaisesti etäyhteyksin.

Pelastusopisto ei ota vastaan vieraita toistaiseksi.

Hätäpäivystäjäkurssin valintakokeet siirtyvät kesälle

Koronavirustilanteen vuoksi Pelastusopisto siirtää tälle viikolle ajoitetun hätäkeskuspäivystäjäkurssin valintakokeet kesäkuuhun.

Pelastusopisto ilmoittaa kutsutuille uuden valintakoeajan heti kun tilanne on selkiytynyt.

Teksti: Petri Vanhanen
Lähde: Pelastusopisto
Kuva: Arkistokuva

Lue lisää