Tutkimus ja viestintä 20.5.2015

Ehdota turvallisuuspalkintojen saajia

FinnSec-messuja ei järjestetä tammikuussa Helsingin Messukeskuksessa.

FinnSec-messuja ei järjestetä tammikuussa Helsingin Messukeskuksessa.

FinnSec-messuilla marraskuussa jaetaan ensimmäistä kertaa Finnish Security Awards -turvallisuuspalkinnot. Ne jaetaan kymmenessä kokonaan uudessa palkintokategoriassa: vuoden turvallisuusyritys, vuoden turvallisuuskonsultti, vuoden turvallisuusteko, vuoden paloturvallisuusviestijä, vuoden turvallinen asuinympäristö, turvallisuusalan yhteistyön edistäjä, vuoden kansainvälinen saavutus, turvallisuusalan elämäntyöpalkinto, vuoden kyberturvallisuustutkija ja turvallisuusalan valopilkku.

Palkintojen taustalla on Turvallisuus&Riskienhallinta-lehti, jonka kanssa Pelastustieto-lehti teki viime vuonna yhteisen lehden. Pelastustieto on mukana jakamassa vuoden paloturvallisuusviestijän palkintoa.

Kenelle Turvallisuuspalkinnot myönnetään? Sen päättää kunkin kategorian arvovaltainen raati, jossa on viidestä seitsemään turvallisuusalan asiantuntijaa.

Palkinnon saajia voi jokainen ehdottaa. Ehdotuksia voi lähettää 23.5.2015 saakka osoitteeseen turvallisuuspalkinnot@turvallisuus.com

Pidä kynnys matalana. Uskomme, että Suomesta löytyy runsaasti yrityksiä, tuotteita, innovaatioita, ratkaisuja ja ihmisiä, jotka olisivat palkitsemisen arvoisia.

Lähetä meille korkeintaan yksi vapaamuotoisesti kirjoitettu A4-sivu, jossa perustelet, miksi ehdotuksesi pitäisi palkita. Lähetä myös yhteystietosi, linkkejä ja kuvia, joista uskot olevan raadeille apua.

Lisätietoa löydät täältä.

Lue lisää