MIRG 14.11.2019

Pelastuslaitoksen päiväkirjavideossa kurkistetaan MIRG-erikoisryhmän työpäivään

Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen työntekijöiden arkea seuraava My Day -videosarja jatkuu neljännen osan voimin pelastuslaitoksen YouTube-kanavalla. Minisarjan neljännessä osassa seurataan Kuninkojan paloaseman 1-jaoksen työpäivää Raisiossa ylipalomies Jussimatti Roiton isännöimänä. Jaksossa päästään Rajavartiolaitoksen AS332 Super Puma -helikopterin kyytiin, kun Kuninkojan paloaseman MIRG-ryhmä (Maritime … Lue loppuun

The post Pelastuslaitoksen päiväkirjavideossa kurkistetaan MIRG-erikoisryhmän työpäivään appeared first on Kuumaa kamaa.

Jaa artikkeli

Lue lisää

jussimatti roitto 14.11.2019

Pelastuslaitoksen päiväkirjavideossa kurkistetaan MIRG-erikoisryhmän työpäivään

Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen työntekijöiden arkea seuraava My Day -videosarja jatkuu neljännen osan voimin pelastuslaitoksen YouTube-kanavalla. Minisarjan neljännessä osassa seurataan Kuninkojan paloaseman 1-jaoksen työpäivää Raisiossa ylipalomies Jussimatti Roiton isännöimänä. Jaksossa päästään Rajavartiolaitoksen AS332 Super Puma -helikopterin kyytiin, kun Kuninkojan paloaseman MIRG-ryhmä (Maritime … Lue loppuun

The post Pelastuslaitoksen päiväkirjavideossa kurkistetaan MIRG-erikoisryhmän työpäivään appeared first on Kuumaa kamaa.

Jaa artikkeli

Lue lisää