Yleinen 21.8.2014

Kullitettu mies!

Otsikkokin sen jo kertoo, sellainen mies löytyy nyt meidän kylältä! 🙂
Kyllä teki Ruuskasen Antti sellasen tempun että siitä puhutaan vielä pitkään. Kyllä sitä menestystä ollaan odoteltukin jo pitempään koko kylän voimin. Taisi Antilla kaikki palaset tekniikassa loksahtaa paikalleen kun heitti sellaisen sarjan kuin heitti. Oli se hienoa katseltavaa.
Kyllä se varmaan Antistakin tuntuu mahtavalta, kun on aina saanut olla varamiehen roolissa. No nyt viimeistään on Antti heittänyt Suomen ja ainakin Pielaveden maailmankartalle. Tänään saadaan jännittää lisää kun Antti heittää Tukholmassa. Joskohan se Pielavedenkin ennätys sieltä tulisi ja rikkoutuisi.

Maanantaina juodaan Antin mitalikahveet torilla koko kylän voimin. Uskon että siellä on porukkaa sankoin joukoin. Kaikkia kuntalaisia varmasti jännittää, että mitähän se mitalimies saa tällä kertaa lahjaksi kunnalta.

Toivottavasti sää on myös suosiollinen mitalikahveilla ettei koko homma vesity kirjaimellisesti.

Hyvä Antti!

Jaa artikkeli

Lue lisää