Yleinen 22.9.2014

Talvi tulee vai tuleeko!

Niin se on vaan kesä mennyt, ei auta vastaan pyristellä enää! Ensiyöksi lupailee jo räntää ja jopa luntakin näille seuduille, saas nähdä kuinka käy. Lumentuloon en oikein usko mutta räntää varmaan satelee jossakin muodossa. Näinköhän siinä taas käy että talvi yllättää autoilijat!
Eilen tuli meille liikenneonnettomuushälytys iltapäivällä, kyseessä hirvikolari. Paikalle päästyä huomasimme hirven rötköttävän ojan pohjalla ja joku noheva metsästysmies oli sen jo kerennyt pistämään eli laskemaan veret pois ja päästämään tuskistaan. Onneksi ei henkilöauton kuskillekkaan ollut käynyt pahemmin, pieniä kolhuja vain. Onni onnettomuudessa oli se ettei autossa ollut muita matkustajia, vänkärille ainakin olisi käynyt huonosti. Mutta tällä kertaa vain auto kärsi isompia vahinkoja ja peltiähän saa aina uutta.

Pitänee alkaa kaivelemaan niitä talvikiekkoja jo näkyville, että kun yksi aamu onkin maa valkeana niin pystyy nopeasti vaihtamaan nastakiekot alle.

Muistakee ne turvavälit, niin hyvin männöö!

Jaa artikkeli

Lue lisää