Yleinen 9.12.2014

Uudet tilat!

Do dii, nyt sitä ollaan siirrytty väistötiloihin elikkäs uusiin toimistotiloihin! Nykyään paloaseman toimistotilat sijaitsevat Lukion tiloissa, osoitteessa Koulutie 3. Tänne siirryimme siis sen takia kun entisistä toimistotiloista paloasemalla löytyi kosteus- ja sisäilmaongelmia.
Olenkin aina halunnut päästä lukioon ja nyt sekin sitten toteutui. 🙂 Tilat ovat täällä mitä parhaimmat ja mikä parasta, ei haise home eikä ilma ole tunkkainen. Ainut mikä tuottaa vähän vaivaa on se kun nyt ollaan kahdessa paikassa, kalusto on edelleen entisellä paloasemalla. Mutta kaikkeen tottuu, joten en valita kun saan hengitellä nyt puhtaampaa ilmaa.

Lomia tässä kovasti jo odotellaan että pääsisi tästä ryysiksestä hermolomille. Loppuvuosi kun on aina kiire, kaikki työt pitäisi tehdä yhtä aikaa ja samalla kertaa.
Mutta kaikesta huolimatta hyvää joulun odotusta kaikille!

Jaa artikkeli

Lue lisää