Yleinen 18.12.2014

Joulumiehen Turvallisuusmanuaali!

Joulu tulla jolkottaa ja Joululaulut raikaa! Joulu tulee, olethan valmis! Vastahan sitä oltiin alkusyksyssä ja nyt jo Punanuttu kurkkii nurkan takana. Mihin se aika katoaa ja millä nopeudella se oikein liikkuu? Päivät ja viikot tuntuvat menevän niin vauhdikkaasti eteenpäin ettei perässä pysy. Ja vaikka kuinka yrittää tehdä töitä hiki hatussa, niin silti niitä kasaantuu loppuvuodelle. On se ainakin hyvä ettei tarvii aloittaa uutta vuotta ihmettelemällä että mitähän tekisi.

Kelitkin alkaa olla kohdallaan ja muistuttaa jo joulutunnelmasta. Lunta on tullut mukavasti ja lisää on luvassa. Alunperin piti olla musta joulu mutta onneksi ei nuo sääennusteet pidä aina paikkaansa. Joskus jotain hyvää siinäkin asiassa. Liukasta on kyllä ollut, autoja on ajellut metsään, kuka mitenkin päin ja olipa tässä tekemistä pari päivää sitten että saatiin paloautokin pysymään tiellä kun meinasi sekin omia polkujaan. Onneksi oli se kieli keskellä suuta että sain sen avulla pidettyä auton tiellä. 🙂

Näin Joulun alla tuppaa olemaan kiire itse kullakin ja aina silloin sattuu ja tapahtuu. Mutta kannattaa seisahtua pieneksi hetkeksi paikalleen, silmäillä ympärilleen  ja miettiä ajatuksen kanssa, onko kaikki asiat kotona reilassa! Tuo otsikko on hyvä muistutus siitä että mitä pitäisi ottaa huomioon. Kannattaa käydä katsomassa alla oleva linkki siihen!

http://www.spek.fi/Suomeksi/Turvatietoa/Paloturvallisuus/Joulumies

Iloista Joulumieltä kaikille!

Jaa artikkeli

Lue lisää