Pelastustieto blogi 21.7.2017

Kesäjatkis osa 7: Rakkauden perässä Lontooseen

Kun kone lähti lentoon, Jare tarttui herrasmiehenä Mirjaa kädestä. (Kuvitus: Veera Moilanen)

Kun kone lähti lentoon, Jare tarttui herrasmiehenä Mirjaa kädestä. (Kuvitus: Veera Moilanen)

Kemppaisen kesäloma jatkui ja jatkuikin upeassa säässä ja hyvässä seurassa. Leena oli päättänyt jäädä vielä vähäksi aikaa Suomeen ennen kuin palaisi takaisin kotiin. Yhdessä he kiersivät Suomea, näkivät ja kokivat vaikka mitä. Iltaisin paikalliset tanssilavat vetivät nämä kaksi onnellista tanssin pyörteisiin. Tämä kesä oli enemmän kuin vuosiin.

Tuli aika, jolloin Leenan oli palattava takaisin Lontooseen. Kukaan siellä ei kuitenkaan Leenaa odottanut. Lähteminen oli vaikeaa. Tunteet olivat pinnassa, kun Kemppainen saatteli Leenan lentokentälle. Sovittiin, että tämä hyvin alkanut kesäromanssi saa nyt jatkoa, vaikka he nyt eroavatkin jälleen toisistaan.

Leenan lähdöstä oli kulunut viikon verran. Tässä ajassa Kemppainen oli jo ehtinyt mittailemaan tunteitaan ja pohtimaan tulevaa. Kemppainen taisi olla rakastunut… Pitkästä aikaa. Leenan kaltainen nainen sai hänen sydämensä tykyttämään. Mutta tunsiko Leena samoin? Siitä hänen oli otettava selvää. Mikä olisi seuraava siirto, jonka hän voisi tehdä?

Siinä ei kauaa mennyt, kun Kemppainen oli varaamassa lentoa Lontooseen. Hän, joka ei juurikaan ulkomailla käynyt. Lomaa oli sopivasti jäljellä ja Leena oli ajatuksesta riemuissaan. Matkaan hän lähtisi varhain aamulla.

Pelastustiedon porukka kirjoittaa vuorotellen kesäistä jatkotarinaa. Osa 8 tulossa ensi viikolla!

Lue lisää