Järjestöt 25.5.2021

Yhteistä koulutusta riskienhallintaan ja häiriötilannejohtamiseen – SPPL solmi yhteistyösopimuksen IMS Oy:n kanssa

Suomen Palopäällystöliitto solmi yhteistyösopimuksen kriisi- ja häiriötilanteen johtamiseen, jatkuvuudenhallintaan ja viestinnän valmennuksiin erikoistuneen Incident Management Solutions Finland (IMS) Oy:n kanssa. Yritys toimii Jyväskylässä ja se on perustettu vuonna 2018.

”Kompleksinen ja ennalta-arvaamaton maailma vaatii kokonaisvaltaista lähestymistä varautumisen ja valmiuden kehittämiseen. IMS:n asiantuntemus häiriötilannejohtamisen saralla vahvistaa Palopäällystöliiton kykyä tuottaa laadukasta koulutusta yrityksille ja yhteisöille”, Suomen Palopäällystöliiton toiminnanjohtaja Ari Keijonen sanoo.

”Olemme näin myös edistämässä ja kehittämässä uusia teknologioita tässä toimintaympäristössä. Toki tavoitteena on myös taloudellisesti hyvä tuotto, jolla voimme tukea yleishyödyllistä toimintaamme”, hän huomauttaa.

Yhteistyön tarkoituksena on tuottaa kattava valikoima koulutussisältöjä ja -menetelmiä, joilla tuetaan asiakkaiden kykyä tunnistaa haavoittuvuuksia toiminnassaan, ennaltaehkäistä häiriöiden syntyä ja niiden etenemistä sekä johtaa poikkeustilanteita. Lisäksi yhteistyössä tuotetaan palvelua erilaisten poikkeustilanteiden purkuun. Tällöin myös poikkeustilanteesta saatu kokemus pystytään ohjatusti valjastamaan osaksi organisaation toiminnan kehitystyötä.

IMS:n toimitusjohtaja Marko Kilpinen pitää solmittavaa yhteistyötä hyvänä asiana.

”Suomen Palopäällystöliitto on hyvämaineinen ja tunnettu turvallisuustoimija, jonka kanssa jaamme samankaltaiset arvot. Yhdessä kykenemme tukemaan yhä useampaa yritystä sekä organisaatiota turvallisuuden kehittämistyössä, Kilpinen toteaa.

Lähde: SPPL

Lue lisää