Pelastustoimi 21.2.2017

Pelastustoimi mukana turvallisuusalan suurmessuilla Tampereella 2018

Turvallisuusmessut järjestettiin edellisen kerran Tampereella vuonna 2012.

Turvallisuusmessut järjestettiin edellisen kerran Tampereella vuonna 2012.

Turvallisuusala kokoontuu Tampereella entistä laajemmin, kun pelastustoimi on jälleen mukana kansainvälisessä tapahtumakokonaisuudessa, joka toteutetaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 11.–13.9.2018. Kokonaisuuteen kuuluvat EuroSafety-, Turvallisuus- ja Työhyvinvointi-messut sekä kaksipäiväiset Logistiikka-messut ja toista kertaa Tampereella toteutettavat Työterveyspäivät. Vuonna 2016 tapahtumakokonaisuus toi yhteen 8636 turvallisuus-, työhyvinvointi-, materiaalinkäsittely- ja logistiikka-alojen ammattilaista.
”Tampereen messukokonaisuus on vahva kansainvälinen turvallisuusalan tapahtuma, joka kokoaa turvallisuusalan yhteen koko sen laajalta kentältä – ja nyt vielä entistäkin laajemmin. EuroSafety- ja Turvallisuus-messujen sisällöt täydentävät toisiaan ja niiden yhtäaikainen järjestäminen tuo kattavasti synergiaetuja, toteaa Suomen Palokalustoliikkeiden Yhdistys ry SPLY:n puheenjohtaja Timo Kangasniemi. ”Erinomaisesti toimiva kokonaisuus tuo jälleen paikalle juuri ne oikeat ammattilaiset, ja nyt kun mukana on jälleen myös palo-, pelastus- ja turvallisuustoimi, kasvaa tapahtuma edelliskerrasta, ja samalla sen sisältö monipuolistuu, sanoo Suomen Työsuojelualan Yritysten Liitto STYL ry:n puheenjohtaja Mari Taskinen.
Edellisen kerran palo- ja pelastustoimi on ollut mukana Tampereen turvallisuusmessuilla vuonna 2012.
”Nyt Tampere saa jälleen paikalle kerralla kaikki turvallisuusalan toimijat. On hienoa, että yhteistyömme STYL:n ja SPLY:n kanssa toimii saumattomasti ja on hienoa päästä esittelemään koko ala saman katon alla. Tätä kokonaisuutta täydentää hyvin myös toista kertaa Tampereella järjestettävät Työterveyspäivät, kertoo toimitusjohtaja Hannu Vähätalo Tampereen Messut Oy:stä.

Teksti: Esa Aalto
Kuva: Kimmo Kaisto

Lue lisää