Sopimuspalokunnat 29.1.2018

Ajankohtaista asiaa sopimuspalokuntien näkökulmasta

Ajankohtaisseminaari tarkastelee pelastusalan asioita sopimuspalokuntien näkökulmasta. Kuvassa harjoittelee Pellingin VPK.

Ajankohtaisseminaari tarkastelee pelastusalan asioita sopimuspalokuntien näkökulmasta. Kuvassa harjoittelee Pellingin VPK.

Hätäkeskustietojärjestelmä Erica, sopimuspalokuntien koulutus tulevaisuudessa, ensivaste ja maakuntauudistus sopimuspalokuntien kannalta ovat aiheita, joita muun muassa käsitellään Suomen Sopimuspalokuntien Liiton ajankohtaisseminaarissa 10. helmikuuta Tampereella.

”SSPL pyrkii asemoimaan tämän helmikuun seminaarin sopimuspalokuntien näkökulmasta asioita tarkastelevaksi ajankohtaisseminaariksi”, kertoo tapahtuman ohjaaja Pekka Koivunen.

Tapahtuma alkoi juhlaseminaarina kolme vuotta sitten, kun SSPL täytti 15 vuotta. Tavoite on vakiinnuttaa se vuodenkiertoon muiden pelastusalan perinteisten tapahtumien kanssa.

Koivunen kertoo, että tänä vuonna seminaari striimataan.

”Suuri osa katsojista tulee todennäköisesti olemaan kotikatsomossa. Uskon, että näin viesti menee huomattavasti suuremmalle porukalle.”

Vaikka tapahtuman näkökulma on voimakkaasti sopimuspalokuntalaisten, Koivunen painottaa, että paikalle toivotaan myös ammattipuolen edustajia ja pelastustoimen päättäjiä. Järjestäjät odottavat seminaariin noin 120 vierasta.

Ilmoittaudu ajankohtaisseminaariin täällä.

Pääset katsomaan seminaaria suorana lähetyksenä SSPL:n sivuilta.

Teksti: Kaisu Puranen

Kuva: Teemu Heikkilä

Lue lisää