Pelastustoimi 3.12.2021

Turvallisuus-messut siirtyy tammikuulta tulevaisuuteen — vuonna 2022 niitä ei järjestetä

Tampereella pidettiin Turvallisuus-messut vuonna 2018.

Tampereella pidettiin Turvallisuus-messut vuonna 2018.

Turvallisuus 2022-messuja ei järjestetä tammikuussa. Toimeksiantaja pitää ajankohtaa nyt huonona, sillä tapahtuma on puhtaasti viranomaisille suunnattu. Uutta ajankohtaa palo- ja pelastustoimen Turvallisuus-messuille ei ole vielä sovittu.

Palo- ja pelastusalan Turvallisuus-messut oli tarkoitus järjestää ensimmäistä kertaa samaan aikaan FinnSec-messujen kanssa ja Helsingissä. Turvallisuus-messujen toimeksiantaja Suomen Palokalustoliikkeiden Yhdistys sopi Messukeskuksen kanssa tapahtuman siirtymisestä myöhemmäksi.

”Tässä tilanteessa meille on tärkeää siirtää tapahtuma, sillä pelastusalan ammattilaisille suunnattua tapahtumaa on juuri nyt erittäin hankala järjestää ja viranomaisten mahdollisuutta osallistua messuihin ei voida varmistaa”, kertoo Suomen Palokalustoliikkeiden Yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Timo Kangasniemi

”Mietimme nyt uutta ajankohtaa Turvallisuus-messuille. Emme tule kuitenkaan järjestämään niitä vuonna 2022.”

FinnSec- ja Kiinteistö-messut järjestetään Helsingissä

Turvallisuusala kokoontuu tammikuussa Pohjoismaiden merkittävimpään turvallisuusteknologian ja -palveluiden tapahtumaan, FinnSec-messuille. Tapahtuma kokoaa turvallisuusalan ammattilaiset ja yritysjohdon tutustumaan alan uusiin trendeihin ja ratkaisuihin, päivittämään tietonsa ja kohtaamaan. Samanaikaisuus Kiinteistö-messujen kanssa tuo lisäarvoa molemmille tapahtumille.  

FinnSec 2022 ja Kiinteistö 2022 järjestetään keskiviikosta torstaihin 12.–13.1.2022. Tapahtumat järjestää Messukeskus toimeksiantajinaan FinnSec-messuilla Finnsecurity ry ja  Kiinteistö-messuilla Isännöintiliitto ja Suomen Kiinteistöliitto. Edellisen kerran tapahtumat järjestettiin samanaikaisesti vuonna 2019.

Lähde: Messukeskus

Kuva: Kimmo Kaisto

Lue lisää