Paloturvallisuus 27.3.2015

Ilman viinaa moni nakit ja muusi -keikka jäisi tekemättä

Kansalaisia valistetaan tulen vaaroista. Moni tulipalo syttyy kokatessa keittiössä, mutta siihen liittyy liian usein alkoholi. Helsingin VPK jakaa kuvassa tarpeellista oppia, miten toimitaan, jos syttyy esimerkiksi rasvapalo hellalla.

Kansalaisia valistetaan tulen vaaroista. Moni tulipalo syttyy kokatessa keittiössä, mutta siihen liittyy liian usein alkoholi. Helsingin VPK jakaa kuvassa tarpeellista oppia, miten toimitaan, jos syttyy esimerkiksi rasvapalo hellalla.

Nakit ja muusi -keikat työllistävät palokuntia tasaisesti.

Yksi tuore esimerkki on Turusta viime keskiviikolta, kun ruoka kärähti liedelle kerrostalossa Luostarinkadulla. Pelastuslaitos sai hälytyksen noin kello 19.30. Vakavia vahinkoja ei tullut, mutta huoneiston asukas vietiin sairaalaan tarkastettavaksi.

”Tämä oli tyypillinen ta...

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaamalla Pelastustiedon digipalvelun saat rajoittamattoman pääsyn palvelun sisältöön. Kirjaudu sisään tai tilaa digipalvelu.

Lue lisää