Tutkimus ja viestintä 10.10.2023

Turvallisuus 2023 -messut Helsingin Messukeskuksessa keskiviikkona ja torstaina

Turvallisuus 2023-messujen rakentaminen on täydessä vauhdissa. Pelastusalan kohtaamispaikka löytyy osastolta 6s10.

Turvallisuus 2023-messujen rakentaminen on täydessä vauhdissa. Pelastusalan kohtaamispaikka löytyy osastolta 6s10.

Turvallisuus 2023-messut järjestetään ensimmäistä kertaa Helsingin Messukeskuksessa. Samaan aikaan ovat myös FinnSec-, Kiinteistö- ja AudioVisual Expo-messut. Tapahtumakokonaisuus tarjoaa keskiviikosta torstaihin 11.–12.10. ajankohtaista tietoa ja uusia. Turvallisuus-messut on edellisen kerran järjestetty viisi vuotta sitten.

Messut avaa sisäministeri Mari Rantanen. Avajaisissa julkistetaan myös Vuoden Palomies 2023.

Tapahtumaan osallistuu yli 300 näytteilleasettajaa ja luvassa on merkittäviä uutuustuotteita ja innovaatioita pelastustoimen lisäksi muun muassa turvallisuusteknologiaan.

”Kiinteistöjen korjausrakentamisen ja turvallisuuden ympärille rakennettu tapahtumakokonaisuus on tässä ajassa hyvin ajankohtainen, koska rakennuskannassa on paljon korjausvelkaa ja varautumisen tärkeys nähdään erittäin tärkeänä. Tapahtuma on viimeinen pandemian ajalta siirretty Messukeskuksen ammattitapahtuma ja toimiala odottaa kohtaamisia erittäin paljon”, tapahtuman liiketoimintapäällikkö Jussi Kivikari sanoo.

Turvallisuus 2023 –messuilla käsitellään vuoden alussa voimaan tullutta hyvinvointialueuudistusta ja huoltovarmuutta tapahtuman ohjelmassa useasta eri näkökulmasta. Hankinnat ja hankintayhteistyön muodot uudessa hallintorakenteessa kiinnostavat niin elinkeinoelämän kuin jatkuvuuden varmistamisen näkökulmista.

Täällä voit rekisteröityä messuille.

Teksti: Esa Aalto Kuva: Kimmo Kaisto

Lue lisää