Pelastuslaitokset 21.9.2015

Jari Lepistö aloitti koordinaattorina

Jokilaaksojen riskienhallintapäällikkö Jari Lepistö aloitti syyskuun alussa pelastuslaitosten kumppanuusverkoston koordinaattorina.

Jokilaaksojen riskienhallintapäällikkö Jari Lepistö aloitti syyskuun alussa pelastuslaitosten kumppanuusverkoston koordinaattorina.

Pelastuslaitosten kumppanuusverkosto ja Kuntaliitto ovat vahvistaneet pelastustoimen kehittämistoimintaa palkkaamalla koordinaattorin. Tehtävässä aloitti syyskuun alussa Jokilaaksojen pelastuslaitoksen riskienhallintapäällikkö Jari Lepistö. Tehtävään haki 22 henkilöä.

Pelastustoimen kehittämispäällikön rekrytointi on aloitettu. Jussi Rahikaisen toinen määräaikainen pesti päättyy vuodenvaihteessa ja hän palaa takaisin Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen riskienhallintapäälliköksi.

Tehtävä on määräaikainen (1.1.2016 – 31.12.2017) ja sitä voidaan jatkaa toisen kauden verran. Työ pitää sisällään kuntien edunvalvontaa ja niiden palvelemista pelastustoimea ja varautumista koskevissa asioissa sekä pelastuslaitosten kumppanuusverkoston ”toiminnanjohtajana” työskentelyn.

Hakuilmoitus julkaistaan Pelastustiedon seuraavassa numerossa, joka ilmestyy 30.9. Hakuilmoitus on nähtävissä myös näillä lehden verkkosivuilla.

Lue kumppanuusverkoston tiedote täältä.
Lisätietoja: www.pelastuslaitokset.fi