Työhyvinvointi 22.12.2017

Keräys Jari Mönkköselle tuotti lähes 8000 euroa

Jari Mönkkönen vieraili viime keväänä entisen työvuoronsa luona Tuusulan paloasemalla.

Jari Mönkkönen vieraili viime keväänä entisen työvuoronsa luona Tuusulan paloasemalla.

”Lämpimät kiitokset kaikille minua muistaneille. Rahallinen tuki auttaa perhettä ja minua kuntoutuksessa. Tässä tilanteessa valtava apu on ollut myös ihmisten lämpimät ajatukset ja yhteydenotot. Ne ilahduttavat syvästi ja antavat voimaa jaksamaan arjessa”, kiittää Jari Mönkkönen.

Mönkkönen luettelee pitkän listan tahoja, joille hän haluaa välittää kiitoksensa, mutta erityiskiitokset hän osoittaa entiselle esimiehelleen Arto Latvalalle, Tuusulan paloaseman nelosvuorolle, Uudenmaan pelastusliiton toiminnanjohtaja Pekka Vänskälle sekä Palopäällystöliiton toiminnanjohtaja Ari Keijoselle.

Keräys toteutettiin syksyllä 2017 kahdessa Palopäällystöliiton tapahtumassa.

”Siihen nähden, että keräys toteutettiin nopealla aikataululla ja lipaskeräyksenä, on tulos mielestäni erinomainen”, sanoo palomestari Arto Latvala Keski-Uudenmaan pelastuslaitokselta.

Idea keräyksen toteuttamisesta oli lähtöisin Latvalalta, joka on Jari Mönkkösen ystävä sekä esimies pelastuslaitokselta. Latvala alkoi organisoida keräystä jo syksyllä 2016 ja pyysi projektiin mukaan myös Suomen Palopäällystöliiton, Suomen Voimisteluliiton sekä Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen – organisaatiot lähtivät projektiin mukaan kyselemättä.

”Keräys on mielestäni hieno osoitus alan arvojen mukaisesta toiminnasta ja yhteisöllisyydestä. Niin yksittäiset henkilöt kuin työvuorot ja sopimuspalokunnat ovat lähteneet mukaan ja osoittaneet tukensa Jarille”, toteaa Suomen Palopäällystöliiton toiminnanjohtaja Ari Keijonen.

Keräyksen pohjalta on perustettu uusi yhdistys, joka mahdollistaa jatkossakin niin töissä kuin vapaa-ajalla loukkaantuneiden pelastusalan työntekijöiden sekä heidän perheidensä tukemisen.

Juttu edellisestä keräyksestä täällä. 

Mönkkösen henkilöhaastattelu täällä.

Lähde: Suomen Palopäällystöliitto

Kuva: Kaisu Puranen

Lue lisää