ensihoitaja 11.6.2015

Silloin tunsin olevani mies

Tuli ambulanssikyyti.
Saavutimme työparini kanssa annetun osoitteen. Se osoittautui vääräksi. Kollega soitti hätäpuhelun soittaneen henkilön kännykkään, jotta löytäisimme oikeaan paikkaan. Avuntarvitsija kertoi olevansa Kolehmaisen autokorjaamon pihassa. Paikallistuntemukseni ei antanut varmaa tietoa paikan sijainnista. Pyysin työpariani tiedustelemaan avuntarvitsijalta, että näkyykö lähistöllä muita firmoja. Hän teki työtä käskettyä. Sitten kollegani toisti avuntarvitsijan sanoman yrityksen: Kyllösen kukkakauppa. ”Selvä, tiedän paikan”, sanoin ja ohjastin pakettiauton sinne. Kysyin työpariltani: ”Huomasitko, tiesin kukkakaupan mutta en autokorjaamoa?” Silloin tunsin olevani mies, palomies!

(Yritysten nimet on muutettu)

Kiitos, että sain sanoa!

Jaa artikkeli

Lue lisää