Pelastustieto blogi 18.8.2017

Kesäjatkis, osa 11: Lontoon huuma

Lontoo teki Jareen vaikutuksen. (Kuvitus: Veera Moilanen)

Lontoo teki Jareen vaikutuksen. (Kuvitus: Veera Moilanen)

Kone saapui Lontooseen. Jare päätti, että lystinpito Mirjan kanssa sai nyt jäädä tähän lentomatkaan. Hän oli juuri tavannut lähes täydellisen naisen, Leenan. Sitä tilaisuutta Jare ei nyt laskisi käsistään, toistamiseen. Suomen päässä heillä oli Leenan kanssa synkannut loistavasti, ja hän halusi jatkaa siitä mihin olivat jääneet. Hän toivotti Mirjalle oikein antoisaa Lontoon matkaa ja kiitti kohteliaasti matkaseurasta. Mirjaa tämä ratkaisu ei miellyttänyt. Tässä vaiheessa hän ei kuitenkaan voinut muuta kuin toivottaa kaikkea hyvää ihanalle Jarelle.

Leena oli kentällä vastassa. Hän oli laittautunut kauniiksi ja näky hiveli Jaren silmää. Toki muutamat shotit ja oluet lisäsivät himoa entisestään. Kuulumisia vaihdettiin hyvän ruoan, juoman ja suukkojen merkeissä. Mirjasta Jare ei kuitenkaan kertonut.

Lontoo teki Jareen vaikutuksen. Leenan asunto oli viehättävä ja sijaitsi aivan keskustan tuntumassa. Muutamia päiviä myöhemmin Jare rohkaistui kertomaan Leenalle, että tämän tytär Minea opiskeli Watfordissa. He kolme tapasivat. Minea oli niin aikuistunut ja näytti kovin pitävän Leenasta. Juttua riitti yömyöhään asti.

Yksi asia oli varma, Kemppainen halusi jatkaa elämäänsä Leenan kanssa ja se tunne näytti olevan molemminpuolinen. Mutta missä ja miten?

 

Pelastustiedon porukka kirjoittaa vuorotellen kesäistä jatkotarinaa. Osa 12 tulossa ensi viikolla!

Lue lisää