Paloturvallisuus 3.5.2023

Turvallisuusalan suuri messutapahtuma ensi syksynä – Turvallisuus-messut ensi kertaa Helsingissä

Myös Pelastustieto osallistuu yhdessä SPEKin ja Palopäällystöliiton kanssa ensi syksynä järjestettäville messuille.

Myös Pelastustieto osallistuu yhdessä SPEKin ja Palopäällystöliiton kanssa ensi syksynä järjestettäville messuille.

Turvallisuusalan tärkein tapahtumakokonaisuus järjestetään 11.–12.10.2023 ensimmäistä kertaa yhteisvoimin ja se tarjoaa yritysten ja taloyhtiöiden turvallisuudesta vastaaville henkilöille mahdollisuuden tutustua samalla käynnillä asioihin niin yritysten, kiinteistöjen kuin asumisen sekä paloturvallisuuden näkökulmasta.

FinnSecissä voi tutustua turvallisuusteknologian palveluihin ja kuulla puheenvuoroja alan ajankohtaisista aiheista huippuammattilaisten esittelemänä. Turvallisuus-tapahtuman puolella esitellään palo- ja pelastustoimesta vastaaville kävijöille ratkaisuja ja tuotteita sekä laajasti ohjelmasisältöä.

”Pääsemme pitkän odotuksen jälkeen tekemään kaikkien aikojen laaja-alaisinta turvallisuusalan tapahtumaa. Näiden kahden tapahtuman lisäksi Messukeskuksessa on samaan aikaan myös Kiinteistömessut 2023 ja Avita AudioVisualExpo 2023. Synergia tapahtumien välillä on vahva ja tuo lisäarvoa sekä näytteilleasettajille että kävijöille”, sanoo tapahtumakokonaisuudesta vastaava Jussi Kivikari Helsingin Messukeskuksesta.

Tapahtumien pääteemana turvallisempi tulevaisuus

Turvallisuus 2023 -messutapahtuma järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Helsingin Messukeskuksessa. Turvallisuusaiheiden synergia korostuu, kun samaan aikaan järjestetään nyt jo neljännentoista kerran Pohjoismaiden merkittävin turvallisuusteknologian ja -palveluiden tapahtuma FinnSec 2023. Tapahtuman järjestää Messukeskus Finnsecurity ry:n toimeksiannosta.

”Turvallisuusteknologia digitalisoituu nyt hurjaa vauhtia ja on erittäin ajankohtainen asia niin yrityksissä kuin asumisessa. Pääsemme yhdessä Turvallisuus-messujen kanssa esittelemään melkeinpä kaiken turvallisuusalaan liittyvän ja tarjoamaan kävijöille kokonaiskuvan yritys- ja asumisturvallisuuden osa-alueista. Turvallisuutta ja varautumista arvostetaan nyt paljon”, toteaa Finnsecurity ry:n toiminnanjohtaja Joona Vuorenpää.

Turvallisuus 2023 kokoaa pelastusalan ammattilaiset tutustumaan alan uusiin tuotteisiin ja palveluihin, päivittämään tietonsa ja verkostoitumaan. Tapahtuman järjestää Messukeskus Suomen Palokalustoliikkeiden Yhdistys ry:n toimeksiannosta. Aiemmin tapahtuma on järjestetty vuodesta 1982 Jyväskylässä ja Tampereella.

Suomen Palokalustoliikkeiden Yhdistys ry:n puheenjohtaja Timo Kangasniemi uskoo yhden ison tapahtumakokonaisuuden kiinnostavuuteen. 

”On hienoa, että pääsemme avaamaan Turvallisuus-messut Helsingissä. Tapahtuma tarjoaa ensi syksynä paljon mahdollisuuksia tehdä asioita uudella tavalla. Uskon yhteistyöhön eri tapahtumien välillä ja samanaikaisuudesta olevan hyötyä sekä kävijöille, että näytteilleasettajille. Yhdessä FinnSec-messujen kanssa tarjoamme palo-, pelastus- ja turvallisuusalan ammattilaisille ja turvallisuudesta vastaaville päättäjille kiinnostavan näyttämön lokakuussa Helsingissä.”

Molemmissa tapahtumissa on yhtenä alateemana Tulevaisuuden työnantaja, joka avaa urapolkuja opiskelijoille ja alanvaihtajille.

Lähde: Helsingin Messukeskus
Kuva: Kimmo Kaisto

Lue lisää